Cum functioneaza aparatul cu abur contra plosnitelor Cimex Eradicator Polti

Cum functioneaza aparatul cu abur contra plosnitelor Cimex Eradicator Polti?

Cum functioneaza Cimex Eradicator?

Cimex Eradicator este un generator de abur cu o duza de abur speciala Steam Disinfector (patentata Polti) – aceasta supra incalzeste aburul pana la 180°C, care este temperatura potrivita pentru euciderea plosnitelor prin soc termic.

cimex eradicator, scapa de plosnite azi
cimex eradicator, info grafic cum scap de plosnite

Ce fel de apa ar trebui sa utilizam?

Cimex Eradicator a fost proiectat sa functioneze cu apa de la robinet cu o duritate medie intre 8° and 20° f. Daca apa contine mult calcar, utilizati un amestec de 50% apa de la robinet si 50% apa demineralizata. Nu utilizati doar apa demineralizata.(Pentru mai multe informatii despre duritatea apei contactati autoritatile locale in domeniu).

Cum ucide Cimex Eradicator plosnitele?

Plosnitele sunt ucise prin soc termic. Aburul lui Cimex Eradicator are o temperatura de pana la 180°C care patrunde foarte eficient in cuiburile de plosnite. Testele de laborator au aratat ca la prima trecere elimina mai mult de 90% din insectele adulte (Teste efectuate de Pest 2000 & Pest 3000, Italy )

Elimina Cimex Eradicator si ouale de plosnite?

Cimex Eradicator este eficient si impotriva oualelor. Chiar de la prima trecere le elimina 100 %. 

Aparatul reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea plosnitei de pat
Aparatul reprezinta o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimica pentru eliminarea plosnitei de pat

Este Cimex Eradicator un sistem sigur?

Cimex Eradicator este un sistem sigur deoarece utilizeaza doar abur impreuna cu HPMed; nu necesita utilizarea de substante periculoase cum ar fi insecticidele. Utilizarea corecta a lui  Cimex Eradicator garanteaza eradicarea plosnitelor facand mediul inconjurator mai sanatos. Pentru utilizarea corecta a lui Cimex Eradicator va rugam sa consultati manualul de instructiuni.

Necesita Cimex Eradicator utilizarea insecticidelor?

Cimex Eradicator este un sistem natural care nu necesita utilizarea insecticidelor.

Paote fi folosita incaperea imediat dupa utilizarea Cimex Eradicator?

Incaperea poate fi folosita imediat dupa incheierea tratamentului cu Cimex Eradicator.

Exista o procedura de urmat?

Da, in pachetul produsului veti regasi un ghid rapid si un DVD care va arata cum sa cautati plosnitele si cum sa le eliminati. Este disponibila si o prezentare video.

Cat consuma Cimex Eradicator?

Cimex Eradicator are o putere maxima de 2250 W. Consumul de energie este acelasi ca la oricare alt echipament casnic.

Este Cimex Eradicator eficient si impotriva altor insecte/acarieni;  dezinfecteaza si alte bacterii?

Cimex Eradicator dezinfecteaza suprafetele tratate. Ajuta la eliminarea acarienilor, virusurilor, bacteriilor si ciupercilor. Nu este eficient impotriva insectelor foarte usoare si cu mobilitate mare.

In afara de eliminearea plosnitelor putem utiliza Cimex Eradicator si in alte scopuri?

Cimex Eradicator poate fi utilizat ca un generator de abur clasic achizitionand kit-ul de accesorii (cod PAEU0269).

Ce semnale avem pentru prezenta plosnitelor?

Plosnitele sunt vizibile cu ochiul liber in toate fazele de dezvoltare ale cilului lor de viata. Poate fi dificil, mai ales pentru ochiul neantrenat, sa identifice larvele si oualele. Plosnitele sunt insecte parazite mici cu o forma ovala, de culoare caramizie, care masoara cam 4-6 mm  in faza de adult. Acestea se hranesc exclusiv cu sange, nu traiesc pe corpul uman dar intra in contact cu acesta pentru a se hrani, preferand in restul timpului sa stea in colturi ascunse aproape de locul unde oamenii dorm sau petrec foarte mult timp. Urmarind asternuturile de pe pat putem gasi urme de sange ca efect al muscaturilor sau excremente de plosnite. Omenii pot observa urmele de mascaturi pe partile neacoperite ale corpului (brate, fata, etc.).

cum scap de plosnitele de pat
Unde isi fac cuib plosnitele de pat

Unde isi fac plosnitele cuib?

Plosnitele petrec majoritatea timpului in locuri stramte si ascunse cum ar fi: plinte, cute ale materialelor, crapaturi, cusaturi, saltele, cadre de pat, saltele, prize electrice, tablouri, sub mese, aplice, draperii, cadre de usa si de ferestre, canapele si fotolii. De obicei isi fac cuiburile aproape de gazdele lor si cand intreaga incapere este infestata poti fi gasite oriunde.

Pot sa utilizez curatatorul cu abur Vaporetto pentru a ucide plosnitele?

Nu, curatatorul cu abur Vaporetto nu are aceleasi caracteristici. Totusi, daca modelul de Vaporetto este compatibil, puteti conecta duza Steam Desinfector care supra incalzeste aburul pana la 180°C si poate ucide plosnitele prin soc termic. Steam Disinfector poate fi conectat cu modelele compatibile de Vaporetto sau Vaporetto Lecoaspira.

Inapoi la Intrebari Frecvente

Afla mai multe despre aparatul cu abur contra plosnitelor Cimex Eradicator Polti

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: