cum curat cu abur rosturile cu aparatul cu abur vaporetto

Cum să curățăm rapid rosturile?


Cum să curățăm rapid rosturile?

 Inlocuiți detergenții cu solutii naturale cum este aburul!
Curățarea rosturilor poate părea o operațiune stresantă și obositoare, mai ales dacă acest lucru nu a fost făcut de mai mult timp.

Pentru a avea o podea strălucitoare, nu este suficient să mături zilnic: adesea în spațiile dintre placile de gresie se acumulează murdărie, germeni și mucegai. Acestea din urmă pot apărea în special în spațiile mai umede, cum ar fi baia sau bucătăria.

Folosirea detergenților, poate chiar și a celor agresivi, poate părea cea mai simplă cale! Chiar și pentru aceste activitați incomode este bine să păstrați obiceiul bun de a prefera metodele naturale.
Să vedem impreună ce remedii naturale sunt utile pentru curățarea rosturilor podelelor, uitând de produsele chimice și corozive!


Bicarbonat

Una dintre cele mai populare metode naturale pentru curățarea rosturilor, este utilizarea bicarbonatului, un produs ieftin și ușor de găsit pe piață.
Datorită numeroaselor sale proprietăți, bicarbonatul este capabil să dizolve depunerile de murdărie, făcând astfel ușoara curățarea îmbinărilor dintre plăci. Pur și simplu amestecați bicarbonatul cu apă fierbinte și utilizați o periuță de dinți veche sau o perie tare pentru a freca mizeria.
Lăsati să acționeze pentru câteva minute și apoi ștergeți podeaua cu o cârpă. Acțiunea de curățare a bicarbonatului va fi vizibilă imediat!


Otet alb

O alternativă la bicarbonat, este utilizarea oțetului alb cu proprietățile sale antifungice și antibacteriene. Complet ecologic, poate fi utilizat fie in forma pură, fie diluat în apă caldă. Iată o altă metodă simpla, rapidă si naturală pentru a rezolva această problemă enervantă!

Aburul

Aliatul necontestat pentru curățarea rosturilor este întotdeauna aburul. Numărul unu pentru a dizolva murdăria, mucegaiul și a îndepărta umezeala de pe toate suprafețele.
Curațarea cu abur face operațiunea mai simplă și mai puțin obositoare. Vaporetto de la Polti este aliatul perfect.

aparate de curățat cu abur vaporetto polti

Odată ce ați încercat un aparat de curățat cu abur, echipat cu accesorii speciale, cu greu veți mai renunța la curățarea rosturilor și a plăcilor din întreaga casă. Utilizarea este simplă: doar vaporizați peste rosturi și frecați cu peria specială din dotare.

curățare si degrasare cu abur

Puterea naturală a aburului va dizolva murdăria, care apoi va fi ușor de îndepărtat cu o cârpă.

Pentru a reduce efortul și timpul de lucru, aspiratorul cu abur ne vine in ajutor. În plus față de dizolvarea depunerilor de murdărie, acest aparat poate să aspire reziduurile. Iar cu aspiratorul Unico de la Polti, pentru uscarea suprafețelor, trebuie doar să selectați funcția de aspirare.

curătțarea rosturilor cu aspirator cu functie de spălare cu abur


Nu uitați să reglați intensitatea aburului în funcție de suprafețele care trebuiesc tratate. În acest fel, chiar și pardoselile delicate nu vor mai fi o problemă.


Uitați de detergenți și substanțe chimice și bazați-vă pe puterea naturală a aburului!

 

DETERGENTII NU MAI SUNT NECESARI

Cu aparatele cu abur Vaporetto nu mai aveți nevoie de detergenți, simpla forță a aburului este suficientă pentru o curațenie totală și ecologică.

Cu Vaporetto ai și o atitudine responsabilă față de mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: