aspirator vertical polti frozaspira curatenie rapida

Cum să folosim un aspirator vertical sau fară sac

Cum să folosim un aspirator vertical fara sac?

Aspiratorul fără sac: află ce este și cum funcționează?


În prezent, a face curățenie in casă este mult mai simplu și mai puțin stresant decât în ​​trecut. Acest lucru se datorează posibilității de a utiliza aspiratoare mai eficiente care utilizează cele mai noi tehnologii.

Un exemplu este aspiratorul vertical fără sac, cu numeroasele sale modele: aspirator vertical, aspirator canistră sau matură electrică.

aspirator vertical, aspirare canapele , model polti forzaspira
aspirator vertical, aspirare canapele , model polti forzaspira

Uitați de cumpărarea și înlocuirea sacilor. Aspiratorul fără sac este un tip de aspirator care funcționează fără a utiliza saci care colectează praful aspirat. Deci, unde ajunge murdăria? Simplu. Tehnologia cilconica permite colectarea a ceea ce a fost aspirat într-un recipient special de colectare, ușor de demontat, astfel încât să fie golit și curățat rapid si simplu.

Aceste aspiratoare sunt echipate cu filtre care separă praful și murdăria pentru a restabili aerul curat în mediul înconjurător. Cu toate acestea, este important să nu uitați să curățați filtrele prin care trec particulele mai mici, pentru a continua să beneficiati de o aspirare eficientă și pentru a evita înfundarea filtrului.

Întreținerea filtrului nu mai este o problemă! Aspiratorul ciclonic fără sac se caracterizează prin prezența unui singur ciclon mare în recipientul de colectare, care separa particulele de murdărie mai mici de cele mai mari. Cu tehnologia multi-ciclonică, gradul de filtrare crește datorită prezenței numeroaselor cicloane mai mici, pe lângă ciclonul principal, care permit captarea chiar și a celor mai fine particule de praf.

filtru hepa aspirator vertical polti forzaspira
filtru hepa aspirator vertical polti forzaspira

Dacă aspiratorul este dotat și cu filtrul HEPA, cum ar fi cele din gama Polti Forzaspira, particulele mici de praf care nu sunt filtrate de ciclon nu vor fi intoarse in aerul din casa. Gama de aspiratoare fără sac include aspiratoare verticale, aspiratoare canistră, mături electrice cu și fără fir.

1.Aspiratorul Canistră

aspirator fara sca putere mare de aspirare, dubla clasa A eficenta , polti forzaspira
aspirator fara sac bagless cu putere mare de aspirare dublă calsa A Polti Forzaspira

Este simplu de folosit și recomandat pentru curățarea zilnică a întregii case. Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli, de la cele mai delicate până la cele mai grele, pentru covoare și carpete si curățarea canapelei: schimbați doar accesoriile din dotare.

2. Aspiratoare Verticale

Dintre echipamentele de curățare zilnică nu pot lipsi aspiratoarele verticale! Cu sau fără fir, aceastea au devenit indispensabile în curățarea casei. Sunt adaptabile la orice nevoie de curătenie. Printr-o simplă mișcare, modelele se transformă din matura electrică intr-un aspirator portabil, pentru a ne deplasa cu ușurință în spatiile mai dificil de accesat.

aspirator vertical polti forzaspira https://www.polti.ro/aspiratoare-verticale-electrice-fara-fir


Aspiratorul fără sac este indispensabil pentru curățenia zilnică. Acum că știți ce este și cum funcționează, tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul pe care doriti să-l folosiți!

2 thoughts on “Cum să folosim un aspirator vertical sau fară sac”

  1. Buna ziua,am comandat si primit ieri,31.03.2020,un aspirator vertical SE600,POLTI,pe care l am ansamblat conform manualului.Am constatat ca in timpul functionarii,in afara de zgomotul specific ,mai prezinta un zgomot/huruit/,in anumite pozitii,in special la puterea maxima.Va rog sa ne spuneti,daca este normal acest huruit si ce trebuie facut ? Va multumesc,Marina Grintescu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: