solutia naturala contra plosnitelor

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?

Ploșnitele de pat (Cimex Lectularius) nu ar trebui să fie confundate cu acarieni de praf.

Ploșnitele sunt paraziți nocturni care se hrănesc cu sânge de la mamiferele cu sânge cald. Acarienii de praf sunt păianjeni microscopici care se hrănesc cu celule de piele moartă. Aceștia nu sunt vizibili cu ochiul liber.

plonitțe de pat


Ploșnițele depun intre 200 – 500 de ouă intr-o perioadă de 2 luni, în loturi de 10 – 50. Ouăle sunt atașate de obiectele de mobilier sau accesoriile acestora printr-o substanță transparentă. Există 5 etape ale ciclului de viață de la ou la adult, care pot dura între 6 și 10 luni. Durata de viață tipică a unei ploșnite este de aproximativ 10 luni. Acestea pot supraviețui timp de săptămâni sau luni fără a se hrăni.

cum arata ouale de plosnita de pat
ouă de ploșnițe de pat

Se găsesc în plinte, crăpături, în spatele tapetului, tencuială ruptă, întrerupătoare de lumină, sub covoare, astfel încât sa fie aproape de oameni când trebuie să se hrănească.

unde se ascund si gasesc plonitele de pat
cum gasesti plosnitele de pat

Plosnițele de pat se hrănesc cu sânge uman și sunt atrase de căldura corporală și CO2 expirat de oamenii care dorm. Injectează un anestezic atunci când străpung pielea, astfel încât mușcătura poate trece neobservată la început.

In ultima perioadă s-au intensificat aparitiile ploșnitelor și in locuinte.

Acest lucru este legat și de o creștere globală a numărului de călătorii în străinătate. Este cunoscut faptul ca ploșnitele călătoresc în bagaje sau îmbrăcăminte. Acestea se pot găsi chiar și în cele mai frumoase hoteluri și locuințe, deoarece prezența lor nu reflectă standardul de curățenie.

Polti Cimex Eradicator este Soluția ideală si naturală contra ploșnițelor!

Aparatul cu abur contra ploșnițelor reprezintă o varianta eco-friendly, non-contact, non-chimică pentru eliminarea ploșnițelor de pat.

Cimex Eradicator Polti este un aparat capabil sa elimine ploșnițele de pat și ouale lor fara a folosi insecticide.

Este un generator de abur cu boiler care produce abur supraincalzit, până la 180 ° C. Aburul livrat elimină ploșnițele prin șoc termic astfel incat se efectuează o dezinfestare permanenta. 

In timpul fazei de livrare, aburul este amestecat cu detergent HPMed pentru a elimina mirosul caracteristic al ploșnițelor și pentru a topi substanța transparentă care leagă ouale de suprafețe. 

Aburul uscat, supraincalzit poate fi folosit pe orice suprafață sau țesatură și poate fi indreptat și spre cele mai ascunse colțuri care sunt cel mai greu de tratat, preferate de ploșnițe. 

aparat cu abur contra plosnitelor cimex eradicator polti

Testele in vitro au demonstrat eficiența aburului uscat supraincalzit in eliminarea infestarilor cu ploșnițe prin cateva tratamente punctuale.

Dupa primul tratament, aburul uscat supraincalzit emis de Cimex Eradicator este capabil sa elimie 100% dintre ouă și mai mult de 90% dintre insectele adulte

Testele au fost efectuate de catre Pest 2000- Pest 3000.

Beneficiul pricipal al lui Cimex Eradicator este aburul uscat supraincalzit, care este generat in boiler și apoi adus la o temperatură de până la 180°C in camera de expansiune controlată, pozitionată in accesoriul “Steam Disinfector”, patentat de Polti la nivel internațional.

Vezi soluțiile noastre contra plosnitelor

7 thoughts on “Cum scapi de ploșnițe rapid și eficient?”

      1. DA! Eu am cumparat acest aparat, am dat o singura data cu el in toata casa, am insistat bine peste tot si am scapat. O singura sedinta, in doua zile am terminat toata casa…

  1. Bună seara. Ma confrunt cu aceasta problema. Exista și o firma specializata care oferă servicii de eradicare a plosnite lor? Nu îmi permit sa achiziționez acest aparat. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: