polti cimex eradicator -solutia naturala contra plosnitelor

Cum se foloseste corect aparatul impotriva plosnitelor de pat Polti Cimex Eradicator?

Cum se foloseste corect aparatul impotriva plosnitelor de pat Polti Cimex Eradicator?


Polti Cimex Eradicator este un aparat care elimină in mod eficient și fără substanțe plosnitele de pat și acarienii de praf.

Cimex Eradicator elimină 90% dintre plosnitele adulte și 100% dintre ouă, de la prima trecere cu abur supraîncălzit, care poate ajunge până la 180 ° C  (356 ° F).


Fabricat de producătorul italian Polti Cimex Eradicator este un aparat profesional cu abur supraîncălzit care ucide plosnitele adulte și ouăle, folosind apă în loc de substanțe chimice. Este unul dintre cele mai eficiente echipamente de pe piață, aburul uscat emis ajungând până la 180 ° C (356 ° F). Folosind combinația de abur și detergent HPMed, Cimex Eradicator elimină mirosul specific al plosnitelor de pat și topește substanța lipicioasă pe care acestea o folosesc pentru a-și lega ouăle de suprafețe.


Aparatul cu abur Polti Cimex Eradicator are avantajul suplimentar că zona tratată poate fi utilizată imediat și nu este necesar să fie ventilată ore în șir, cum este necesar după utilizarea substanțelor chimice. Cimex Eradicator are o capacitate de alimentare cu apă de 2 litri pentru o utilizare extinsă de 1-2 ore. Indiferent dacă sunteți o Companie care oferă servicii profesioanle in combaterea dăunătorilor sau un proprietar de locuință, Cimex Eradicator este un curățator cu abur ușor de utilizat, eficient, care va duce la bun sfârșit treaba.


Cimex Eradicator este dotat cu un set de accesorii care include: un ghid de tratament, manual de utilizare, DVD demonstrativ, mănuși de protecție, două tuburi de concentrare a aburului, o perie de curățare cu peri din alamă și două sticle de HPMed.


Instrumente necesare pentru utilizare

Nu sunt necesare instrumente pentru utilizare, dar vă recomandăm să purtați mănuși  pentru protecția pielii. De asemenea, este posibil să aveti nevoie de o lanternă pentru a controla sub pat.


Cum se folosește?

Pasul 1


Verificați fiecare cameră pe rand si îndepărtati lenjeriile. În dormitor, verificați marginile și pliurile saltelei și cadrului patului. Verificați imbinarile și fisurile din cadru, în spatele cadrelor, perdelelor, draperiilor și prizelor electrice. În camera de zi, verificați perdelele și orice mobilier tapițat. Spălați toate lenjeriile în apă fierbinte pentru a ucide eventualele plosnite de pe ele.

Pasul 2


Deșurubați dopul de siguranță și adăugați 2 litri de apă in boiler, astfel încât să se încălzească, aproximativ 12 minute. În timpul încălzirii, introduceți furtunul și pistolul de aburi în priza încorporată. Acesta este momentul pentru a adăuga HPMed prin înșurubarea pe zona stabilită de pe pistolul cu abur. Când se aprinde indicatorul „aburul gata de utilizare”, aparatul este pregatit pentru utilizare.

Pasul 3

Aplicați abur continuu acoperind toate suprafețele. Când tratați o saltea sau un cadru de pat, nu uitați să acoperiți toate imbinarile și pliurile. Pe mobilă, concentrați aburul în colțuri, sub mobilier și în jurul roților, dacă există. Pentru tratarea cu abur a spațiilor restrânse, atașați oricare dintre cele două tuburi de concentrare a aburului.

Unde se folosește?

polti cimex eradicator - cum scap de plonitele de pat
polti cimex eradicator – cum scap de plonitele de pat


Cimex  Eradicator poate fi folosit în reședințele private, hoteluri și proprietăți comerciale.

Când se foloseste?


Utilizați Cimex Eradicator atunci când aveți o infestare cu plosnite sau acarieni de praf și nu doriți să utilizați substanțe chimice sau pesticide.


Informații pentru siguranță


Nu direcționați aburul către oameni sau echipamente electrice pentru a preveni accidentarile sau deteriorarea aparatelor. Înainte de a depozita echipamentul, asigurați-vă că s-a răcit complet pentru a preveni deteriorarea aparatului. Purtați mănuși de protecție atunci când efectuați tratamentul cu abur.

polti cimex eradicator- cum elimin cu abur plosnitele de pat
polti cimex eradicator- cum elimin cu abur plosnitele de pat


Consideratii speciale


Nu folosiți 100% apă distilată  sau apă îmbuteliată, ci amestecați întotdeauna cu apă de la robinet 50%. Acest lucru va împiedica acumularea de calcar în interiorul boilerului.

Vezi și Unboxing și Dezinsecție ploșnițe cu Polti Cimex Eradicator

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: