aspirator_de_geamuri

Ferestre stralucitoare fara efort! Foloseste un aspirator pentru geamuri!

Cui nu i se pare ca spalatul geamurilor este o treaba care necesita prea mult timp si care, pe deasupra, mai este si obositoare? Trebuie sa te straduiesti sa lustruiesti bine toate colturile, insa, de foarte multe ori abia daca poti sa ajungi cu laveta in unele zone ale geamului, daramite sa le mai faci sa si sclipeasca. Una dintre partile bune ale lumii moderne este existenta aparatelor care ne usureaza viata si ne ajuta sa economisim timp.

Asa cum ti se pare ca, in ziua de azi, exista o solutie pentru curatarea rapida a oricarei suprafete din casa, te intrebi poate de ce nu ar exista si un aspirator de geamuri. Ei bine, exista si este gata sa iti sara in ajutor! Pe langa ferestre, un astfel de aparat poate curata si oglinzile, suprafetele din sticla si alte suprafete plane, care necesita o lustruire ca la carte. Si, daca inca esti nelamurit in legatura cu eficienta acestui aspirator, iata cateva dintre avantajele cu care vine la pachet.

  1. Economisesti timp

In ziua de astazi, timpul pare sa fie din ce in ce mai condensat. Multe familii sunt alcatuite din copii mici, care isi lasa amprentele peste tot, si parinti angajati, care nu isi mai gasesc capul de treaba. Ziua de curatenie prin casa poate deveni o corvoada, mai ales cand te gandesti ca, pe langa multe altele, trebuie sa speli si ferestrele.

Acum este momentul in care poti testa eficienta unui aspirator pentru geamuri. Acesta vine la pachet cu un accesoriu pentru distribuirea solutiei de curatat inaintea aspirarii: un pulverizator, care poate fi umplut cu apa sau detergent si care este dotat cu o laveta din microfibra. Apoi, pune in actiune aspiratorul, care va usca rapid suprafata si va strange murdaria.

  1. Ideal si pentru oamenii cu frica de inaltime sau dureri de spate

Aspiratoarele de geamuri fara fir sunt foarte usor de manevrat si de mutat, mai ales ca au o greutate foarte mica, o caracteristica foarte importanta pentru oamenii cu dureri de spate, de exemplu, care au mobilitate redusa si care nu pot ridica aparate grele.

Cu ajutorul manerului telescopic reglabil in inaltime, pana la 57 cm, poti ajunge pana la cele mai greu accesibile colturi ale ferestrelor, fara a fi nevoie sa utilizezi vreo scara sau vreun scaun pentru a putea curata toata suprafata geamului. Acest lucru vine in ajutorul oamenilor care, de exemplu, au frica de inaltime, intrucat le permite sa aiba ferestre curate, fara a fi nevoie sa se ridice de la sol.

aspirator geamuri
  1. Poate fi intretinut cu usurinta

Aspiratorul poate veni in dotare cu un rezervor transparent, de colectare a murdariei, care este detasabil – deci, foarte usor de golit. De asemenea, bateria aparatului iti ofera o autonomie de lucru mare, de 30 de minute, timp in care poti curata o suprafata extinsa, care poate ajunge pana la 80 de metri patrati.

Vei avea posibilitatea de a curata toate ferestrele din casa, fara a fi nevoie sa incarci mai mult de o data bateria. Nimic mai simplu, nu-i asa?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: