Acasă Curățenie Aparat de curățat cu abur Listă Rapidă – Curățenia de Primăvară

Listă Rapidă – Curățenia de Primăvară

0
257
lista rapida de prioritati pentru curatenia de primavara
lista rapida de prioritati pentru curatenia de primavara


Lista pentru curățenia de primăvară: Polti vă ajută


Nimănui nu îi place curățenia de primăvară, dar toată lumea știe că trebuie să o facă. Dacă aceasta curățenie anuală profundă a casei vă face să vă simțiți complet copleșiți, nu vă faceți griji! Polti vă va ajuta!


Creați lista pentru curățenia de primăvară pentru a fi mai ușor și mai eficient.


1. Împărțiți-vă munca

Împărțirea muncii dvs. pe parcursul mai multor zile vă va permite să depuneți mai puțin efort cu mai puțin stres. Deci, nu veți fi epuizat la sfârșitul zilei. Planificați lista curățeniei de primăvară.

2. Stabiliți prioritățile

Decideți prioritățile. Alegeți dacă doriți să efectuati activitați mai grele sau mai usoare. Faceți o listă, incluzând ce trebuie făcut în ordinea importanței.

3. Ordonarea

Aruncați ceea ce nu vă mai este necesar. În acest fel puteți să vă administrați și să vă aranjați mai bine spațiile, având o idee clară despre ceea ce este in plus.


4. Curățarea profundă

Curățenia de primăvară este ocazia perfecta pentru a curața in profunzime țesăturile din casă, cum ar fi canapelele, covoarele, draperiile și saltele. Amintiți-vă: evitați detergenții și produsele chimice și alegeți soluțiile naturale. Pare imposibilă curățarea in profunzime, dar este ușor daca utilizati puterea naturală aburului. Cu un aparat de curățat cu aburi puteți curăța întreaga casă: toate dulapurile și aragazul din bucătăriei, rosturile de la îmbinarea plăcilor de gresie si faiantă, precum și întreaga baie.

Cu ajutorul aspiratoarelor Polti curățenia devine o joacă! Mai mult timp pentru a sărbatorii alaturi de Familie și prieteni sarbatorile de primavără cum ar fi Floriile si Paștele.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here