aparat de curatat cu abur vaporetto

Masuri de protectie si igienizare floraria FlorideLux.ro

Masuri de protectie si igienizare floraria FlorideLux.ro. Tinem foarte mult la siguranta si protectia clientilor si a echipei noastre. De aceea, in locatia exclusivista FlorideLux, de pe bd. Libertatii 22 ne ocupam zilnic de igienizare. Masuri de protectie si igienizare floraria FlorideLux.ro

De ce este important să igienizăm suprafețele?

Atunci când strănutăm sau tușim, microorganismele migrează pe suprafețe precum mobilă, pardoseli, haine și pot fi transportate oriunde. De aceea este important să adoptăm obiceiuri igienice corecte atât pentru noi înșine și pentru cei din jur cât și în interiorul căminului nostru.

În acest demers aburul este un aliat puternic întrucât poate fi folosit pe foarte multe suprafețe și chiar pe saltele, perne, coșuri de gunoi pentru a garanta eliminarea virușilor, a germenilor și a bacteriilor.

aparate cu abur -eliminare virusi bacterii, coronavirus
aparate cu abur -eliminare virusi bacterii, coronavirus

Ministerul Sănătății din Italia a emis un decalog al comportamentelor ce trebuie adoptate pe care vă rugăm să-l puneți în practică, la fel cum facem și noi.

În cadrul filialelor noastre din întrega lume dezinfectăm zilnic spațiile comune, băile, birourile, sălile de repaus și liniile de producție cu ajutorul aburului, un bun înlocuitor al produselor chimice.

*Teste efectuate de laboratoare independente pe cele mai răspândite microorganisme atestă faptul că aparatele de curățat cu aburi Polti omoară și elimină până la 99,99% dintre viruși, germeni și bacterii.

*În baza experimentelor și a datelor științifice, aburul produselor POLTI omoară și elimină până la 99,99% dintre virușii, germenii și bacteriile care se află în locuință, inclusiv coronavirus

Produse Recomandate contra Virușilor inclusiv Coronavirus

1 thought on “Masuri de protectie si igienizare floraria FlorideLux.ro”

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: