polti-vaporetto-3-clean

Polti iti prezinta produsul anului 2019: Noul Vaporetto 3 Clean este aspiratorul de care ai nevoie!

Lansat recent la cel mai important eveniment pentru inovatie din Europa, IFA Berlin, noul Polti Vaporetto 3 Clean este aspiratorul multifunctional care isi gaseste locul in orice camin! Acesta are trei moduri de functionare, putand fi folosit ca aspirator, ca mop cu abur sau ca dispozitiv cu abur perfect pentru curatarea intregii case!

Beneficiind de avantajele tehnologiei ciclonice, noul Vaporetto 3 Clean spala si aspira orice fel de pardoseala, dezinfecteaza suprafetele mici cu abur si curata intreaga casa cu un maxim de eficienta, fara compromisuri.

Iata care sunt avantajele acestui aspirator performant:

Elimina 99.9% din microbi si bacterii

Curatarea cu abur permite o dezinfectare a suprafetelor casei in cel mai ecologic mod, fara a implica folosirea detergentilor chimici. Astfel, daca detii animale de casa sau ai membri de familie alergici, acest aspirator este perfect pentru nevoile tale!

Functie de aspirare a lichidelor

Toata curatenia va dura acum o clipita, deoarece noul aspirator Vaporetto 3 Clean functioneaza ca un mop si aspirator in acelasi timp. Combina cele doua moduri (abur+mop) si toate pardoselile casei tale vor straluci de curatenie!

Aparat de curatat cu abur portabil

Atunci cand ai nevoie de un dispozitiv mai mobil, activeaza functia de aspirare portabila si foloseste aparatul pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor din casa. Cele noua accesorii incluse te vor ajuta sa cureti in timp record robinetele, rosturile, ferestrele si oglinzile, canapelele sau alte piese de mobilier tapitate.

Tehnologia ciclonica aduce un plus de performanta

Praful si murdaria nu trebuie doar aspirate, ci si retinute in vasul colector, pentru a impiedica scaparea particulelor inapoi in casa. Tehnologia ciclonica face exact acest lucru, iar cablul de o lungime considerabila usureaza foarte mult “operatiunea” de curatenie!

aspirator-vertical-cu-abur

Functii pentru orice fel de suprafata

Cele trei setari de vapori ale aspiratorului Polti Vaporetto 3 sunt ideale pentru curatarea oricaror suprafete, chiar si pentru cele delicate, precum parchetul sau podelele din lemn.

Ferestrele tale vor straluci din nou!

Ai incercat pana acum sa cureti geamurile sau oglinzile cu abur? Crede-ne pe cuvant, este o experienta extraordinara. Vaporizeaza suprafata pentru a dizolva murdaria si grasimea, apoi sterge totul cu accesoriul dedicat, pentru un rezultat perfect!

Ideal pentru situatii de urgenta

Ori de cate ori ai nevoie sa “salvezi situatia”, aspiratorul Vaporetto 3 Clean iti va fi alaturi! Functia cu abur este gata de utilizare dupa doar 30 de secunde, iar rezervorul de apa poate fi umplut oricand, fara a trebui sa opresti aparatul!

Tehnologie fara sac

Odata ce ai terminat treaba cu aspiratorul Polti Vaporetto 3 Clean, acesta poate fi depozitat cu usurinta, avand dimensiuni reduse. De asemenea, tehnologia ciclonica fara sac presupune ca, la finalul curateniei, tot ce trebuie sa faci este sa golesti recipientul. Totul este mai simplu cu Vaporetto 3 Clean de la Polti!

aspirator-vertical

Asadar, daca vrei sa te convingi de avantajele acestui produs revolutionar, comanda-l de la Polti si descopera ce inseamna cu adevarat curatenia la superlativ! Intra pe site, vezi toate produsele din categoria aspiratoare cu abur, cauta promotiile active si bucura-te de produsul anului 2019!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: