mop-cu-abur

Si tu ai nevoie de un mop cu aburi in casa ta! Iata de ce!

Astazi, gratie tehnologiei, curatenia poate fi realizata mult mai usor. Spre exemplu, un mop cu aburi te va ajuta sa elimini microbii din locuinta, sa alungi mirosurile grele si intepatoare si sa lasi o curatenie perfecta in urma. Acesta poate fi folosit atat pe pardoseala de tip gresie, cat si pe multe alte suprafete.

Mopul cu aburi poate inlocui cu succes matura si aspiratorul, te ajuta sa faci curatenie fara prea mult efort si intr-un timp foarte scurt. Mai mult, vei scapa de grija de a folosi prea multe chimicale pentru curatenia casei si te vei bucura de un aer improspatat. Datorita design-ului sau modern, un mop cu aburi este suficient de ingust pentru a putea fi depozitat chiar si intr-un colt al camerei sau in spatii restranse.

Ideal pentru curatarea geamurilor

Jetul puternic de abur si laveta moale care imbraca talpa mopului curata foarte bine geamurile si suprafetele similare, mai ales in exterior. Totodata, acesta poate fi folosit si pentru tocurile usilor sau pervazurile ferestrelor. Plasticul si vopseaua nu vor fi afectate de abur, important este sa nu insisti prea mult. Dupa ce ai folosit un mop cu aburi, poti sa lustruiesti totul cu lavete curate.

Igienizeaza complet baia

Iti doresti sa ai o baie curata si stralucitoare? Poti folosi un mop cu aburi pentru gresie si faianta. Acesta are rolul de a elimina depunerile de sapun si calcar de pe cabina de dus, din jurul cazii sau al chiuvetei. De asemenea, acesta poate fi utilizat fara teama si pentru a igieniza vasul de toaleta la exterior.

Multifunctional in orice locuinta

Un mop cu aburi este o investitie extrem de profitabila in orice locuinta, intrucat acesta poate fi utilizat pentru curatarea mai multor suprafete si obiecte. Pe langa igienizarea pardoselii, a ferestrelor si a suprafetelor din baie, acesta isi dovedeste eficienta si in cazul jucariilor din plastic. Totodata, un mop cu aburi va curata rapid jaluzelele din plastic sau aluminiu, carpetele din fibre sintetice, scaunele din masina, cuva masinii de spalat, saltelele animalelor de companie sau parchetul laminat.

Beneficiile curatatului cu aburi

Dispozitivele de curatare pe baza de aburi sunt foarte practice si la indemana pentru orice utilizator. Curatatul cu aburi este economic, intrucat nu va mai fi nevoie sa dai o avere pe detergenti si dezinfectanti. Aparatul functioneaza doar cu apa de la robinet, fiind prietenos cu mediul inconjurator. Astfel, niciun reziduu toxic nu este eliberat in aer.

De asemenea, un mop cu aburi este indicat persoanelor care sufera de alergii si astm, deoarece acestia vor simti imediat diferenta dintre un dispozitiv normal si unul ecologic, care distruge bacteriile fara substante chimice si nu muta praful dintr-un loc in altul. Totodata, timpul de uscare este foarte scurt, deoarece aburul se evapora foarte repede. Astfel, nu va mai trebui sa iti faci griji ca ceilalti membri ai familiei au lasat urme pe jos fix dupa ce ai terminat curatenia.

Asadar, te invitam sa descoperi produsele din gama noastra si sa te bucuri de o curatenie impecabila zi de zi! Cu ajutorul mopului cu aburi Polti Vaporetto te vei bucura de pardoseli si covoare mult mai curate si de un aer proaspat la tine acasa!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: