Un parteneriat pentru o curățenie mai profundă, fară chimicale: Moppy și E-Cloth

Suntem incântați să vă anunțăm că am incheiat parteneriatul dintre Polti și e-cloth pentru o Ediție Specială Moppy!


Cititi mai departe si veti afla cum puteti obtine beneficiile unei curățenii mai profunde și fară chimicale, prin combinarea puterii aburului cu fibrele foarte eficiente ale lavetelor premium e-cloth.


Moppy este recunoscut ca un mop fara fir puternic si practic, care la fel ca e-cloth, are nevoie doar de apa pentru a indeparta pana la 99% dintre germeni si bacterii.
Acum Moppy si e-cloth au facut echipa, pentru a duce eficienta lui Moppy la un alt nivel, combinand promisiunea comuna pentru o curatenie fara chimicale utilizand doar puterea apei.
Noua Editie Speciala Mopyy & e-cloth este insotita de un E-Cloth Set doua lavete de curatare in profunzime si pentru stergerea prafului.

RMH1
lavete premium e-cloth


Milioanele de fibre ale lavetelor premium e-cloth, ajută la scurtarea timpului pe care trebuie sa-l alocati curățeniei. Dizloca și adună murdaria, bacteriile si grasimea, lasand pardoselile strălucind de curatenie.

Studiile au dovedit ca utilizand Moppy impreună cu lavetele e-cloth, 99% dintre germeni și bacterii sunt indepartate chiar de la prima trecere.

Laveta albă e-cloth pentru praf, ne ajuta sa indepartam si mai usor praful si murdaria care se strang in colturile casei mai greu accesibile.


Ambele lavete e-cloth, alba si albastra, sunt lavabile in masina de spalat, asigurandu-va o curatenie eficienta de fiecare data cand va curatati pardoselile.


Atat Polti cat si e-cloth, s-au angajat sa creeze un viitor durabil si lucreaza sa asigure acest lucru prin proiectarea si fabricarea produselor pentru curatenie fara chimicale.


Daca alegeti sa folositi Editia Speciala Moppy, inseamna ca ati facut o alegere economica si prietenoasa cu natura.
Mecanismul compact de curatare al lui Moppy foloseste cu mult mai putina apa decat mopurile tarditionale cu galeata si elimina nesesitatea solutiilor chimice de curatat.
Pentru a reduce si cantitatea de deseuri, lavetele e-cloth pot fi utilizate pana la 3 ani, aproximativ 30 de spalari.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: