fbpx

Curățenia de Paște e „floare la ureche” cu ofertele Polti!

Sărbătorile Pascale se suprapun cu anotimpul destinat curățeniei generale, motiv pentru care foarte mulți români vor să afle care sunt cele mai bune trucuri și metode de a efectua corect curățenia de Paște.

Astfel, Polti îți vine în ajutor nu doar cu cele mai bune idei de curățenie, care te vor ajuta să economisești timp și efort, dar și cu reduceri fenomenale la accesorii și aparate de curățat cu aburi, datorită cărora vei salva foarte mulți bani în cadrul acestui proces.

Descoperă sfaturile noastre pentru curățenia de Paște, profită de ofertele de nerefuzat și te vei bucura de un spațiu curat ca lacrima, care va contribui la o atmosferă plăcută și relaxantă de sărbători.

Cum efectuezi corect curățenia de Paște?

Dacă vrei să efectuezi curățenia generală în casă, este recomandat să te organizezi și să împarți sarcinile. Doar astfel, sarcina va deveni mai ușoară și mai rapidă. Iată care sunt sugestiile noastre!

  1. Fă curățenie în fiecare încăpere pe rând – astfel, îți va fi mai ușor să efectuezi o curățenie în profunzime în fiecare cameră.
  2. Ia-ți ajutoare. Copiii, partenerul de viață sau colegii de cameră, toată lumea ar trebui să fie implicată în curățenia de Paște.
  3. Șterge praful în toată casa, inclusiv în spațiile greu accesibile.
  4. Spală perdelele și covoarele.
  5. Curăță aparatele electrocasnice: mașina de spălat, frigiderul, aragazul etc.
  6. Alege o zi înnorată pentru operațiunea de spălat geamuri.
  7. Fă ordine în dulap și în spațiile de depozitare. Profită de această ocazie pentru a renunța la obiectele pe care nu le mai folosești.

Citește mai multe despre curățenia de primăvară aici!

Când parcurgi lista de mai sus, ai putea să ai impresia că tot procesul va fi extrem de obositor, însă acest aspect nu este neapărat adevărat. Deși nimeni nu este încântat de momentul în care trebuie să efectueze curățenia generală, aceasta din urmă este extrem de importantă și nu poate fi evitată.

În plus, dacă alegi să utilizezi un aparat de curățat pe bază de aburi, fie că este vorba de un mop sau de un aspirator, tot procesul se va desfășura mult mai rapid și eficient. Astfel, vei reuși să cureți diferite suprafețe, precum pardoselile din piatră sau din lemn, rosturile chituite, căzile, chiuvetele sau cabinele de duş, blaturile de bucătărie, covoarele, saltelele, tapiţeriile, cuptoarele, plitele, grătarele, ferestrele și multe altele.

Profită de ofertele Polti!

În momentul în care alegi să utilizezi un aparat de curățat cu aburi, vei renunța la multe alte obiecte și produse care îngreunau și încetineau procesul de curățenie: mopuri, găleți, detergenți, bureți etc. De altfel, aparatele cu aburi îndepărtează până la 99.9% din bacterii și germeni.

Îți oferim reduceri de până la 47% la aspiratoarele cu aburi Vaporetto, la mopurile cu aburi fără fir Moppy sau Vaporetto, dar și la multe alte aparate și accesorii care vor facilita considerabil curățenia de Paște.

Descoperă mai multe oferte aici!

Curățenia de Paște nu îți va asigura doar sărbători fericite alături de cei dragi, dar și un mediu curat, dezinfectat, care va proteja sănătatea ta și a familiei tale. În plus, dacă investești acum într-unul din aparatele noastre, te vei putea bucura de acesta mulți ani de acum înainte.

Îți punem la dispoziție serviciul de plată în rate, extra garanție care poate fi extinsă până la 10 ani, livrare rapidă și multe alte beneficii pe care nu vrei să le ratezi! Alege experiența Polti și bucură-te la maximum de curățenie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *