Curatenia de primavara cu produsele polti

Vine primavara! Înseamnă improspatarea și dezinfectarea casei dar și regenerarea personală.

Sfaturi pentru curătenia de primăvară: pregătiți-vă casa pentru noul sezon

Vine primavara! Înseamnă improspatarea și dezinfectarea casei dar și regenerarea personală.

Rețineți: creați o listă pentru curatenia de primăvară pentru a va ușura munca.

Igienizarea instrumentelor pentru curățenie


În timpul procesului de pregătire a casei dvs. pentru primăvară este important să se dezinfecteze și instrumentele folosite la curatenie. Din fericire, utilizarea aburului ne permite nu numai să îndepărtăm detergenții, ci și să reducem numărul de obiecte necesare pentru curățarea casei. Chiar și pantofii, șepcile și bureții trebuie să fie dezinfectați corespunzător, altfel aceștia vor răspândi germeni pe suprafețele din casă.Toate lavetele furnizate împreună cu produsele noastre pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat, în timp ce bureții nu.

Sfat: umeziți și puneți bureții pe farfuria cuptorului cu microunde, apoi porniți-l până la temperatura maximă timp de două minute; după ce se răcesc ii puteti re-utiliza fără germeni! Uşor!

Citește mai departe 5 sfaturi 5 sfaturi pentru a ușura curățenia de primăvară

Nimănui nu îi place curățenia de primăvară, dar toată lumea știe că trebuie să o facă. Dacă aceasta curățenie anuală profundă a casei vă face să vă simțiți complet copleșiți, nu vă faceți griji! Polti vă va ajuta!

Primavara înseamnă nu numai să curățăm ferestrele și să aerisim casa, ci și pe noi înșine. Deci undă verde pentru  smoothie-uri: fructe și legume amestecate pentru a ne alimenta rezerva de vitamine și pentru a da energie nouă organismului nostru. Dacă te sperie gândul ca va trebui sa cureti blenderul, avem o soluție simplă: umple vasul blender-ului cu apă si săpun lichid și porneste-l pentru câteva secunde; rezultatul te va uimi!

curatenia blenderului , curatenia de primavara

Citește și Listă Rapidă – Curățenia de Primăvară

Multe modele de aspiratoare cu abur sunt acum multifuncționale. De exemplu, modelul Polti Unico poate fi folosit atât pentru a curăța podeaua, cât și pentru diverse tapițerii, mobilă, oglinzi sau chiar electrocasnice!

Iată cateva sfaturi de la Polti care să te ajute să cureți intreaga casa într-o clipă!

Începe prin a elibera spațiul din camera, mutând covoarele sau alte obiecte de pe podea.

Iată cațiva pași prin care te poți bucura de un aspirator cu abur de la Polti:

Începe prin a aspira încet, în special pe mochete sau carpete, unde se strânge de regulă mai mult praf. Concentrează-te asupra colțurilor și nu uita nici de spațiile de sub mobilă (unde ai acces). Pentru a nu te opri de fiecare dată când gasești un obiect prea mare pentru a putea fi aspirat, atasează o punguță la carligul aspiratorului.

Daca vrei să aspiri diverse obiecte sau instalații, însă ți-e frică să nu aspiri și obiectele mici, pune un dres vechi din nailon în jurul capătului de aspirare, prinzând totul cu un elastic de cauciuc.

Una din cele mai comune greșeli este atunci când începi să speli cu abur, fără a fi măturat sau aspirat praful înainte. Cu toate acestea, dacă ai un aspirator Polti, Unico sau Lecoaspira acesta poate îndeplini ambele funcții în același timp!

Cauți solutia castigătoare 3 în 1 pentru a aspira, igieniza cu abur și a usca în același timp? Alege un aspirator multifuncțional de la Polti.

VIDEO Vaporetto Lecoaspira | Aspirator cu abur multifuncțional

Vino la Polti și bucură-te de cele mai bune oferte în această perioada!

Curățenia de primăvară este ocazia perfecta pentru a curața in profunzime țesăturile din casă, cum ar fi canapelele, covoarele, draperiile și saltele. Amintiți-vă: evitați detergenții și produsele chimice și alegeți soluțiile naturale. Pare imposibilă curățarea in profunzime, dar este ușor daca utilizati puterea naturală aburului. 

1 thought on “Vine primavara! Înseamnă improspatarea și dezinfectarea casei dar și regenerarea personală.”

  1. Pingback: Cu ce se incepe curatenia in casa?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *